Collectie

Jurkje Mieke

Jurkje Mieke, dit jurkje heeft een aangesloten lijfje met figuurnaadjes. Bovenop de kop van de mouw kleine plooitjes, bij de rok komen de plooien terug (…)

Jurkje Petra

Jurkje’ Petra’ Dit jurkje heeft een aangesloten lijfje. Het model mouw kunt u kiezen met o.a op de kop plooitjes, een echte (…)

Jurkje Groen Fleur

Een nieuw modelletje ‘Fleur’ met opnieuw vele mogelijkheden. Een glad bovenlijfje met een aangerimpelde rok. De jurk sluit middenachter met (…)

Jurkje José

Een stijlvol tienerjurkje waar u veel mogelijkheden bij heeft, zoals een kraagje, colletje, strikjes enz. Dit is een A- lijn model, sluit met (…)

Jurkje Nadine

Een stijlvol modelletje ‘Nadine ‘. Het jurkje heeft plooien die een klein stukje in gestikt zijn. Middenachter sluit dit jurkje met een blinde rits. U kunt (…)

Jurkje Alieke

Dit modelletje ‘Alieke’ is een fijn model,waar u weer alle kanten mee op kunt! Met rond kraagje en 4 stolpplooien, sluit middenachter met (…)

Jurkje Sophie

Een mooi stijlvol basis jurkje met colletje. De strikband om de taille is een leuk idee. Middenachter sluit dit jurkje met een blinde rits. U kunt 

Cape

Deze cape is gemaakt van warme zachte fleece. Middenvoor sluit hij met een knoop en heeft een kraagje. Te fris op de jurk? Dan is dit een (…)

Heeft u vragen over of wensen voor een jurkje?

Vraag het Petra!
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close