Over

Het is goed om te weten wie de eigenares is van deze site en wat haar heeft bewogen om in deze stijl kinderkleding te starten. 

Mijn naam is Petra Bleijenberg ben 52 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijd van 24, 26 en 28 jaar. Ook mocht ik oma worden van 3 prachtige kleindochters Leah, Loïs en Thamar. Waarom ben ik hiermee begonnen?

Als ouder van kinderen kun je helaas ook geconfronteerd worden met het overlijden van geliefden. Vanuit dit punt vroeg ik me af . ” Waarom is er voor kinderen geen rouwkleding?”  ‘Gepaste’ kleding is toch gewenst voor het hele gezin? Het is vaak behelpen met van alles wat, wil je aan gepaste kleding kunnen komen. Wat zou het fijn zijn als je in een rustige omgeving en op een vertrouwd adres de kleding kunt bespreken en passen  i.p.v. die lawaaierige winkels met vrolijk winkelend publiek die niet weet hoeveel verdriet er door jezelf en kinderen heengaat.

Deze gedachte werd dan ook mijn uitgangspunt, wat kan ik voor mensen en met name kinderen betekenen in dagen van rouw en verdriet. Zo kwam de volgende vraag vanaf welke maat enzovoorts. Gekozen is voor standaard modelletjes op voorraad, om snel in behoefte te voorzien. En de mogelijkheid om een jurkje geheel naar uw wens te laten maken.  Want deze jurkjes kunnen met een kleine wijziging een heel andere look krijgen en exclusief voor uw kind. Mijn visie: Samen komen we er wel uit.

De jurkjes zijn ook mooi voor andere gelegenheden, zoals een jubilea, koor/concert enz. u kunt het geheel naar uw wens laten maken. 

U kunt bij mij in alle rust samen met uw kind een stijlvol jurkje uitzoeken, ook ’s avonds. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal. Mocht het niet mogelijk zijn om bij mij te komen, bied ik ook de service om naar u  te komen.

 Voor vragen of vrijblijvende belangstelling mag u altijd bellen of na afspraak een kijkje komen nemen.  

Hartelijke groet, Petra.

Heeft u vragen over of wensen voor een jurkje?

Vraag het Petra!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close